19 reaktion på “4 år in da house

 1. jag tyvker att låten var ganska bra för att det var ju lite pinsamt att bada på videon. och idag ska jag spela ekencup. hi hi hi hi hi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Ja jag hade typ ett hav av lera och vatten i mina skor och alla blev jätte leriga!!! Fast det var kul

 3. Nu sitter jag på tåget till Göteborg och det är super tråkigt:(
  /Evelina!!!!!!!

  • Hoppas ni får kul där i alla fall! Idag var jag, Sol, Jack och Daniel på Enskede värdshus och åt brunch för presentkortet jag fick av klassen. Det var gott!

 4. Tjena klassen nu sitter jag och Hedvig och andreas på landet!!!! Ska åka till Ullared någon dag, pratar Sverige är från svenska. –_–

  • Ni kommer att få ett brev under sommaren där det står vilken lärare det blir. Förstår att du är nyfiken.

 5. Jag saknar er!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Mvh Blenda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Nu är vI på Mallorca! Det är sol och varmt!!!!

 7. jag längtar till hela klassen jag vill börja i fyran men endå inte för jag vill att josef ska vara vår lärare!

 8. Vilken häftig film ni har gjort!!! Vilket minne till barnen. Kanske något jag kan göra med mina elever till våren… //Victoria

Kommentarer inaktiverade.